Dokumentarkiv

Perioden med nødpasning forlænget frem til 13. april

25. marts 2020
 
 
Perioden med nødpasning forlænget frem til 13. april
 
Kære forældre
 
Fritidscentrene i Aalborg Kommune holder nu lukket frem til efter påske. Det er stadig muligt at få sit barn i nødpasning i perioden. Vær dog opmærksom på de kriterier, der er listet på www.aalborg.dk/corona under ’Skole og dagtilbud’.
 
Ved behov for nødpasning skal du kontakte leder på det Fritidscenter dit barn går på.
Det er for dit vedkommende: Lars Holme og han kan kontaktes på tlf. 99823440 alle hverdage mellem 10 og 12.
 
Husk du altid er velkommen til at ringe og spørge om råd og vejledning når du er hjemme med dit barn. Brug samme nummer som ovenfor.
 
Venlig hilsen
 
Hans Chr. Mariegaard
Chef for Børne- og Familieafdelingen

Nødpasning i Fritidscentre

13. marts 2020
 
Nødpasning i Fritidscentre
 
Kære forældre.
 
Aalborg Kommunes Fritidscentre holder lukket fra mandag den 16. marts 2020 og 14 dage frem. Lukningen sker som følge af udviklingen af coron-avirus (COVID-19), og myndighedernes kamp for at bremse smittespredningen.
 
I forbindelse med lukningen vil der blive etableret nødpasning for børn af de forældre, som varetager kritiske funktioner eller som af anden vigtig grund ikke har mulighed for at holde deres børn hjemme.
 
Nødpasningen vil foregå i barnets sædvanlige Fritidscenter, så vi undgår at samle børnene i større grupper. Det vil være kendt personale der modtager børnene, dog tilpasset antallet af fremmødte børn.
 
Såfremt der måtte være behov for nødpasning på Fritidscenter Vesterkæret, skal I kontakte undertegnede, på tlf. 99823440 for at lave aftaler om dette. Dette skal ske senest kl. 14 i dag d. 13. marts 2020.
 
Ved pludselig opstået behov for nødpasning i den periode hvor vi er lukket ned skal undertegnede ligeledes kontaktes på tlf. 99823440 mellem kl. 10 og 12 dagen før.
 
Læs mere om nødpasning på Aalborg Kommunes hjemmeside https://www.aalborg.dk/
 
Venlig hilsen
 
Lars Holme
 
Centerleder
Fritidscenter Vesterkæret

Opdatering af kontakinfo

Kære alle forældre

For at sikre opdateringer og andre nyheder vil jeg opfordre jer alle til at opdatere jeres kontakt info, så som email og mobilnumre, på pladsanvisningens hjemmeside.

Det gøres således:
Log ind på pladsanvisningen-online.dk
Herefter skal du trykke på fanen “min side” og vælge kontakt oplysninger – Her kan du nu ændre i oplysningerne.

Med venlig hilsen

Lars Holme, Centerleder
Fritidscentre Vesterkæret

Corona: information til forældre om dagtilbud

12. marts 2020
Her kan du læse, hvad det betyder for dig som forælder, at alle dagtilbud lukker ned fra mandag den 16. marts. Du kan også læse om nødpasning.

Onsdag aften den 11. marts meddelte Statsminister Mette Frederiksen, på et ekstraordinært pressemøde, at alle skoler og dagtilbud lukker fra på mandag den 16. marts 2020 og i foreløbigt to uger. Det betyder at, alle Aalborgs kommunale daginstitutioner, vuggestuer, dagplejere og fritidscentre i Aalborg Kommune er lukket fra mandag.

Udmeldingen sker som følge af udviklingen af coronavirus (COVID-19), og myndighedernes kamp for at bremse smittespredningen.

Aalborg Kommune har følgende information til forældrene:

Gældende fra torsdag og fredag:

Hvis du har mulighed for at passe dine børn, er Regeringens udmelding, at du skal gøre det allerede fra torsdag eller fredag. Men vi står naturligvis klar til på sædvanlig vis at modtage og passe de børn, der har behov for pasning torsdag og fredag. Hvis du holder dit barn hjemme, skal du give besked herom til dit pasningstilbud.

Gældende fra mandag den 16. marts og 14 dage frem:

I forbindelse med lukning af dagtilbuddene, etablerer vi nødpasning fra på mandag for de børn, hvis forældre varetager kritiske funktioner i den offentlige eller private sektor, eller som på trods af myndighedernes opfordring til at holde børnene hjemme, ikke har andre pasningsmuligheder.

Nødpasning

I tilfælde af, at man har behov for nødpasning, skal der gives besked til jeres daginstitution eller dagplejer hurtigst muligt og senest fredag kl. 10.00.

Herefter vil de, der har behov for nødpasning i løbet af fredag modtage nærmere information om dette.

Vi er helt opmærksomme på, at der er tale om en ekstraordinær situation, som vores Statsminister også gentog under pressemødet, og vi vil i situationen finde de bedst mulige løsninger samtidig med at, vi efterlever myndighedernes anbefalinger.

Ved ny information, orienterer vi jer herom på Min Institution. I mellemtiden appellerer vi til jeres tålmodighed.