Nødpasning i Fritidscentre

marts 13, 2020 10:16 am Published by
13. marts 2020
 
Nødpasning i Fritidscentre
 
Kære forældre.
 
Aalborg Kommunes Fritidscentre holder lukket fra mandag den 16. marts 2020 og 14 dage frem. Lukningen sker som følge af udviklingen af coron-avirus (COVID-19), og myndighedernes kamp for at bremse smittespredningen.
 
I forbindelse med lukningen vil der blive etableret nødpasning for børn af de forældre, som varetager kritiske funktioner eller som af anden vigtig grund ikke har mulighed for at holde deres børn hjemme.
 
Nødpasningen vil foregå i barnets sædvanlige Fritidscenter, så vi undgår at samle børnene i større grupper. Det vil være kendt personale der modtager børnene, dog tilpasset antallet af fremmødte børn.
 
Såfremt der måtte være behov for nødpasning på Fritidscenter Vesterkæret, skal I kontakte undertegnede, på tlf. 99823440 for at lave aftaler om dette. Dette skal ske senest kl. 14 i dag d. 13. marts 2020.
 
Ved pludselig opstået behov for nødpasning i den periode hvor vi er lukket ned skal undertegnede ligeledes kontaktes på tlf. 99823440 mellem kl. 10 og 12 dagen før.
 
Læs mere om nødpasning på Aalborg Kommunes hjemmeside https://www.aalborg.dk/
 
Venlig hilsen
 
Lars Holme
 
Centerleder
Fritidscenter Vesterkæret