Aktiviteter

Biksen

Biksen er klubbens hjerte. Her i husets centrum kan du møde dine venner, slappe af i en af rummets hyggeligt indrettet sofagrupper eller tage et spil ved bordet. Biksen er et kørestolsvenligt område med god gulvplads.

I biksen er der altid plads til et spil pool, PlayStation eller et af områdets mange spil. Du vil blive mødt af nærværende voksne, der står klar til at tage imod dig og hjælpe dig i gang med husets aktiviteter.

Trænger du til en lille forfriskning, serveres der dagligt noget spiseligt mellem 14.30-15.30 i biksen.

I tilknytning til biksen ligger der på hver side af bygningen, vores to dejlige gårdhaver. Her kan du nyde vores lille gartneri, bålhygge og samvær ved et af områdets mange siddepladser.

Biksen er stedet, hvor du kan møde alle vores medlemmer og deltage i stillesiddende såvel som aktive aktiviteter. Et dejligt sted at samles.

billede af fællesrummet (biksen) med stole og borde
kørestols bruger i båd, med pædagog i baggrunden

Sejlads

Er du til sjove sejlads oplevelser, så er Vesterkæret lige stedet for dig. Som nabo til Limfjorden, har vi mulighed for at tilbyde dig et hav af morsomme aktiviteter.

Klubben råder over 2 hurtiggående både der i højsæson ugentlig bruges til alt fra tursejlads på den smukke Limfjord til fisketure. Er du også til vind i håret, kan du få den sjoveste træktur efter båden i klubbens sjove bananbåd eller trækring.

På Fritidscentret Vesterkæret er vi bevidste om, at der tilbydes lige muligheder for alle. Derfor er den ene båd udstyret til sejlads med kørestolsbrugere, hvilket kræver særlige foranstaltninger.

Vi er altid opmærksomme på, at du skal føle dig sikker og tryg ved vores maritime tilbud. For os er sikkerheden en topprioritet og al personale som varetager den direkte sejlads, er derfor uddannet med speedbådscertifikat og sikkerhedsinstrukser.

KREA

Er du til et hyggeligt værksted hvor den kreative udfoldelse er i højsædet, så er KREA lige noget for dig. I KREA har du tid og ro til at fordybe dig i en kreativ proces.

Gennem flere varierede håndarbejde/-håndværks processer vil du skabe produkter med mange forskellige materialer. Du vil på værkstedet møde voksne der står klar til at være dig behjælpelig med, at bringe dine tanker og ideer til live. Det er din fantasi der er med til at formgive hvilke ting der laves på værkstedet.

I KREA udfordre og eksperimentere vi med materialerne og der arbejdes altid på, at du kommer hjem med flotte frembringelser. Er du til duften af maling eller lyden af en symaskine, så er det her stedet for dig. Her vil du afprøve din kreative side, blive udfordret på de mangeartede teknikker og glædes ved det gode sociale samspil. Som en del af årets gang på værkstedet arbejdes der temaorienteret samt årstidsbestemt og det vil typisk strække sig over en periode på en til to uger.

KREA er et trygt og hyggeligt værksted med plads til dine tanker, ideer og fantasi.

Band der spiller

Musik

Går du med en lille musiker i maven eller blot har nogle drømme om at kunne synge, spille et instrument, danne et band eller arbejde med musik på andre måder, så har du mulighed for dette her på Fritidscenter Vesterkæret.

Vi har et mål om at kunne præsentere og leverer et attraktivt og spændende musikalsk tilbud til alle børn og unge med interesse for musikken og arbejder derfor hele tiden på at udvikle nye tiltag og aktiviteter, med udgangspunkt i det de unge efterspørger og samtidigt sikre at vores musiklokale besidder de rette forudsætninger og har det nødvendige udstyr der er behov for.

Vi har gennem tiden fået opbygget et utroligt spændende musiklokale, som giver muligheden for at du kan udfolde dig musikalsk på rigtigt mange måder, vi har i den forbindelse indrettet et studie, der giver de unge mulighed for at lave indspilninger af det de går og arbejder med, de kan indspille sine egne sange eller selv arbejde med at producere elektronisk musik. Musiklokalet tilbyder alt lige fra trommer, guitarer, bas, klaver, sang anlæg, diverse forstærkere og så videre.

Gennem hele året vil der også være tidspunkter hvor vi hiver musikken op fra kælderen og får de ting vist frem vi går og arbejder med, enten i klubben eller ud af huset.

Salen

I salen er der altid højt humør og høj puls. Der er plads til alle uanset hvem man er og hvilket niveau man er på.

Vi har i salen udstyr til alverdens sportsgrene, eksempelvis lasergame, ballebold, badminton, hockey, rulleskøjter (både inde og ude), curling, bowling, fodbold, håndbold, dans, basket, dødbold, høvdingebold, battle, ultimate, tennis og meget mere. Vi tilbyder dig et bredt udvalg af faste aktiviteter som du kan deltage i hver uge. De planlagte aktiviteter, er du som ung selv med til at vælge, når det er tid til at skifte aktiviteter ud. Udover de faste aktiviteter er der også hver dag, et tidsrum hvor der er “fri sal” på programmet. Her kan du sammen med dine venner, benytte salen til lige den sport i måtte have lyst til.

Kom i salen og få sved på panden med dine venner, det er både sundt og sjovt.

børn der leger i salen